agonia
magyar

v3
 

Agónia - Művészeti Műhelyek | Szabályo | Mission Lépj kapcsolatba velün | Regisztrál
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Cikk Közösségek Pályazat Esszé Multimédia Személyese Vers Sajt? Próza _QUOTE Forgatókönyv Speciáli

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
A szerző további alkotásai


Ennek a szövegnek a fordítása
0

 Tagok kommentárja


print e-mail
Megjelenitése: 1922 .



Namostakkor!
próza [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [boerpeterpal ]

2012-05-10  |   

Ez a szöveg egy fordítás  | 



Nem bírom tovább magamban tartani, sajog a lelkiismeretem, pedig az nem is szerv. Úgy tudom, nincsenek benne érzõ receptorok, de ami tegnap történt, azt nem rejtegethetem tovább. Hát íme, közzéteszem! Amint kikeltem nyeherés likelembõl, elindultam és egy ellenállhatatlanul vonzó reklámlogójú helyiségbe léptem, ahol egy sapec teljes erõbõl rombírozott. Meg kell adni, gyapjasan tette! Én beálltam és kecüs rönbével konkozált, valab savarkos tamubögyözésbe kezdtem. Amikor a félfüles kisilányító elkockásított, nyomban a bendele útjára léptem, hogy mind a tizenöt plusz öt köröm, nagy fehér placcsokkal lampított.

Nem is tudom, mit csináltam volna, ha rendesen tovább megyek. Hej, de csábított az a hely! Nyugalomban maradva, addigi világom elszállt lelkiismeret-furdalás nélkül. Én, mint egy sávos karhipú, szétszögellt, pratytos topor, szívfájdítóan térsublivá váltam. Korántsem alaktalan renyegés ritkított övítése, ismételt macurázású, börgösû kicegy!

Már azt teszem, több mint huszonnégy órája.

Fesztelennek nem nevezhetõ lelkiismeretem, mely a szorításból kimenekült, végre felsóhajthat, hiszen a galléros übülü lerétesítését leszámítva, mindent megosztottam veletek. Puszta hanyagságból vagy a lelkiismeretiség teljes túltengése miatt, most már azt is. Megnyugodtam! Ha valaki a csusszanás özönében járatos, kérem, mondja el a véleményét, hátha nem is csináltam akkora nagy galibát. Szívbõl köszönöm! A kupac nataronót különösen!


.  |








 
shim Az irodalom, kultúra és vers háza. Írj és élvezd a cikkeket, esszéket, prózát, klasszihus verseket és versenyeket shim
shim
poezii  Keresés  Agónia - Művészeti Műhelyek  

Az oldalakon megjelent bármely anyag közlése engedélyünk nélkül, tilos.
Copyright 1999-2003. Agonia.Ne

E-mail | Publikálási és bizalmassági politik

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!