agonia
magyar

v3
 

Agónia - Művészeti Műhelyek | Szabályo | Mission Lépj kapcsolatba velün | Regisztrál
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Cikk Közösségek Pályazat Esszé Multimédia Személyese Vers Sajt? Próza _QUOTE Forgatókönyv Speciáli

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


A szerző további alkotásai


Ennek a szövegnek a fordítása
0

 Tagok kommentárja


print e-mail
Megjelenitése: 1292 .



Nora Vintiláról
személyese [ Gondolatok ]
Gondolatok a szerelmemrõl

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
by [Gabe ]

2007-06-04  |     | 



Ez a név örökre beleivódott a szívembe, örök pecsét a lelkemen, maradandó, mint egy tetoválás. Nora. Számomra nem csak egy nõ, hanem A nõ.
Személye testesíti meg mindazt, amire szükségem van egy nõtõl, jelleme pedig minden kedvelt és álmaimban elképzelt vonást egyesít. A személyisége tökéletesen megegyezik azzal, amit én oly rég kerestem egy nõben és pontosan tudja, hogy mikor melyik jellemét mutassa nekem. Hihetetlen, hogy ez így van, mert nem gondoltam volna soha az életben, hogy valaha is találok olyan embert, akiben pontosan megtalálhatók még a legvadabb álmaim is. Ráadásul ez az ember szeret engem. Szerelem fûz minket egymáshoz, mély és õszinte. Ez megmagyarázza a „tökéletes” szót. Mondhatni, álmaim nõje, aki imád engem.
Egy lázadó, egy szabad, szeretõ lélek. Ezért is imádom. Egyedi teremtés, különleges. Kilóg a sorból, de pontosan ez az, ami vonzó benne. Felvállalja magát, nem hagyja, hogy a szürke társadalom szalagsoron gyártott emberei legyõzzék. Egyedi stílust képvisel és ez magával ragad. Õ is, mint minden ember, különleges, megismételhetetlen. Viszont Õ ezt tudja magáról, tisztában van vele, és ezáltal átlépett egy bizonyos korlátot, ami által másképpen szemléli a világot. Ettõl válik még különlegesebbé és még értékesebbé. Még szeretni valóbbá.
Ha kell, megállíthatatlan vadóc, ha kell, kedves fiatal nõ, ha kell, szeretni való társ, ha kell, tapasztalt, okos mentor. Nekem ez mind kell. Imádom a sokszínûséget, fõleg egy személyben, mert mindig az újdonság varázsával ajándékoz meg, nem lehet 5 perc alatt megismerni, egy egész élet kell hozzá. És én ezt vállalom, ezt akarom, ez kell nekem. Ha belegondolok, hogy ha a világ tudná, hogy mekkora kincs ez a nõ… De amég nem veszi észre, addig én büszkén állok mellette, és végtelenül boldog vagyok, hogy egy ilyen értékes és különleges nõ az én párom.
Nora Vintila. Errõl a névrõl sok minden jut eszembe, naphosszat sorolhatnám és fejthetném ki a gondolataimat róla, mégis úgy érzem, hogy bármely gondolat is jusson eszembe róla, egy állandó és biztos. A szótáramban ez a név a legelsõ, errõl van a leghosszabb magyarázat és minden nap valami újdonsággal bõvül. Ismerje hát meg a világ szótáram legkedvesebb kifejezését!
Nora Vintila: életem szerelme

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Az irodalom, kultúra és vers háza. Írj és élvezd a cikkeket, esszéket, prózát, klasszihus verseket és versenyeket poezii
poezii
poezii  Keresés  Agónia - Művészeti Műhelyek  

Az oldalakon megjelent bármely anyag közlése engedélyünk nélkül, tilos.
Copyright 1999-2003. Agonia.Ne

E-mail | Publikálási és bizalmassági politik

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!